fredag den 27. april 2012

Udstrakt service!!

Jeg var så SVINEHELDIG i efteråret at modtage en prøve på dette og er blevet hooked på det!!
Et firma jeg varmt kan anbefale til alle, for deres service er helt enestående.
Man bestiller sine varer og er klokken ikke blevet 18, så bliver de sendt samme dag. Og de bliver sendt samme dag!! :O)

Osmo Berber Oil 100 ml.
Billedet er lånt på billigvoks.dk


Jeg har i tirsdags, bestilt en flaske af denne olie sammen med 4 prøveflasker. Mine døtre og niecer kunne måske blive lige så vilde med det, som jeg er??
Onsdag ankommer pakken på min arbejdsplads, men da jeg selv ikke var på arbejde onsdag, modtog jeg den først torsdag.
Den ene af de små flasker har ikke været helt lukket og ca 1/3 del af indholdet er løbet ud i kassen. Nå pyt, tænker jeg, kan jo bare "fylde efter". De tre andre små flasker er dog heller ikke lukkede helt.

Da jeg har gået og tænkt lidt over det, beslutter jeg mig for at sende firmaet en mail, hvori jeg gør dem opmærksom på problemet. Det kunne jo tænkes at der et problem med en maskine et sted.. Eller at der er en anden kunde der modtager en pakke hvor al olien er løbet ud. Selvom det er en lækker olie (ens hænder bliver helt enormt bløde, når man har brugt det) så er det dog de færreste af os, der kan proppe hele hovedet ned i kassen, for at håret kan få olie..

Ergo, jeg sender dem en venlig mail, hvor jeg gør dem opmærksom på dette og en time senere modtager jeg en mail om, at min pakke er sendt.. Det fatter jeg ikke en dyt af, da jeg jo allerede har modtaget mine varer.

Efter jeg har fået ny computer har jeg dog nogen problemer med min mail, så jeg gik lige ind og kiggede på en anden mailkonto.
Sørme, der lå der en mail, hvor de beklagede og ville da lige sende min bestilling igen.
Jamen als'så!! Ik'os!!

Fredag ankom der endnu en pakke, men et helt nyt sæt varer, uden beregning!!

Så har du brug for et eller andet smukkeserer-halløj til håret så prøv endelig www.billigvoks.dk!!!

tirsdag den 24. april 2012

Parallelparkering.. en svær kunst..

At parallelparkere er svært, så svært, at jeg altid finder et andet sted at holde, hvis jeg ellers er nødt til det. :O)

Men i dag på arbejdet, kunne jeg konstatere at jeg ikke er den eneste der har det sådan. 
Der er ikke så meget plads, det ved jeg godt, men denne parkering .. Arh... Gad vide om man ville kunne bestå køreprøven, hvis man leverede sådan en parallellos??

Må tirsdag være god ved dig og dine


tirsdag den 17. april 2012

Livet er ikke altid retfærdigt

Jeg hader sygdom, men i særdeleshed cancer.. Jeg hader det med hele min eksistens!!!
Har måtte begrave ALT for mange mennesker i min omgangskreds til den forbandede sygdom!!!

Min kusine kæmper lige nu med en brystcancer, som er rigtig slem..
Det er det selvfølgelig for alle der bliver ramt, men når den ski.. sygdom rammer en af mine, så bliver jeg mere arrig end ellers.

Mine nevøer og niecers onkel ligger med leukæmi og det kræver vist et mirakel, hvis han skal klare sig ud af krisen.. Det er ikke fair!!! Så absolut ikke!! Manden er i starten af 40'erne!! For pokker da!! Han skulle jo være her mange år endnu.

Min kusine har mindre børn!! Hun skal være her og se dem vokse op, blive voksne, se deres børn og selv blive ældgammel, sammen med os andre!!!
Vi skal jo holde mange familiefester endnu og hun skal være med!! Basta!!!

Øv....


Billedet er lånt her

tirsdag den 10. april 2012

Chokolade

Som tidligere nævnt, så har jeg ikke kun een sød tand, men en hel mund fuld af dem.. Og jeg ELSKER chokolade!!
I anledning af mine ungers føsda, hvor vi skulle have frugtsalat til dessert, så havde jeg på en blog set, at man kan lave sine egne chokoladeskåle. Vandballoner blev indkøbt (Jeg burde måske have kigget ordentligt på pakken og så have nøjedes med at købe en enkelt pakke. Er nu den lykkelige ejer af næsten 2X 72 vandballoner.. Og ingen have, at fyre dem af i..)
Chokoladen blev smeltet og jeg forsøgte at fylde vand i ballonerne, for at det kunne tage varmen fra chokoladen og dermed sikre, at de ikke sprang. Mine vandhaner i huset er så altså for store i omkreds til, at ballonerne kan krænges ud over, så de blev bare pustet op, ikke for meget, men lige nok til at skålene fik den rette størrelse.
De første to gik fint, nr. tre gik lige så fint, lige indtil jeg gik i gang med nr. 4... Så sagde nr. 3, der jo stod på bagepapiret for at køle ned, KAPOW og der var chokolade ud over hele køkkenet og mig med..


På dette tidspunkt, overvejede jeg kraftigt, at tage forklæde på, men det er ligesom lidt for sent, ikk??
Jeg ved godt hvad det også kunne ligne, men det er altså hvid chokolade.. Jeg var smurt ind i chokolade lige fra håret, ned til det nederste af mine bukseben.
Besluttede at prøve at fylde, om ikke andet, så bare lidt, vand i en ballon, for at undgå eksplosionerne, der ind i mellem også opstod nede i gryden!!
Hvilket så resulterede i, at den sprang ovre på pladen, så nu havde jeg sprængt ballon, varm chokolade OG vand ud over det hele..

Vi skulle bruge 15 chokoladeskåle og da der var 10, der havde overlevet, kom jeg til at kigge på dem. Størrelserne varierede fra ganske lille til lidt for stor.. Og da min familie allesammen har den samme gen-fejl som jeg (søde tænder) kunne jeg liiige forestille mig den "kamp" der ville være om de store skåle og det fortjente mobberi, det uden tvivl ville medføre, kastede jeg håndklædet i ringen.. Der ville ikke være chokolade nok til resten, for det sad alle andre steder end der, hvor det skulle...
Alle balloner blev sprunget (jeg ventede til de var blevet kolde, havde chokolade nok rundt omkring i køkkenet) og chokoladen blev proppet ned i gryden igen..

HIP HIP HIP HURRRRRRAAAAA for silikone-bage-forme!! Inden ret længe, var 18 chokoladeskåle klar og min selvtillid var for en stund, genoprettet.
De smager altså SKØNT med frugtsalat og råcreme i!!
Næste gang, bruger jeg måske almindelig balloner, de er lydt tykkere i gummiet og kan give sig mere.. Hvis jeg tør..

søndag den 8. april 2012

Spejder

Jeg har, endnu engang, fået den sjove opgave, at skulle lave en sangskjuler. Denne gang til en spejder.
Hovedet blev lagt i blød, (huskede at tage det op, inden det sugede alt for meget vand) og ideerne begyndte langsomt at tage form.

Det skulle være noget med et telt.. Spejdere ligger jo i telt, selvom det nok, efterhånden, er de der smarte Pop-op-telte.. Men mon ikke der stadig er nogen stakler, der ligger i et af de gamle gule, tykke telte, der vejer halvanden elefant? Det skal der nok være..

Jeg gik i byggemarkedet for at finde et flamingoplade og var egentlig indstillet på, at "nøjes" med en plade i 30 mm tykkelse.. men da jeg stod der i butikken, med "venlig selvbetjening" tog dovenskaben over og jeg købte en der er tykkere. "Man kan jo nemmere skære riller og den slags i en tykkere plade" ikk?

Så var det at det slog mig... Den skal jo males og noget maling har den virkning på flamingo, at flamingoen krymper sig totalt sammen.. Så kan det godt være en anelse svært at få det til at se ordentlig ud.
Så der blev indkøbt en tube akrylmaling i Søstrene Migræne og forsøget gik i gang. Heldigvis tager flamingo ikke skade af akrylmaling!!

Et lille bål og en stak brænde blev det også til.






Den har været helt vildt sjov at lave og nu håber jeg at hun kan bruge den!
Og inden der er nogen, som det er sket på Facebook, der begynder at kommentere på, de manglende målestoksforhold, så vil jeg bare lige gøre opmærksom på, at der jo er nogen i denne verden, der hårdnakket påstår at ----------------------------- er 20 cm, ikk?
:O)

onsdag den 4. april 2012

Føsdag




I morgen fylder mine unger 22 år. Mette har ønsket sig en Tilde taske og den har jeg strikket til hende. Hun har fået den i dag, da vi ikke er hjemme i morgen og det er meget længe siden jeg har set hende så glad!! :-)

Så er der altså noget ved at sidde og lave sådan noget!!