lørdag den 30. juni 2012

Kort og godt

Min nye svoger, ja det er han vel, (vi har jo endnu ikke kendt hinanden så længe, ham med de blå øjne og jeg) han fylder år på mandag og i morgen er vi inviteret til hans fødselsdag. Bliver hyggeligt, for det er en rigtig rigtig rar familie!! :O)

I den forbindelse, spurgte Blueeyes... nej det er en helt anden.. ham med de blå øjne, om jeg ville lave et kort til gaven.
Jeg har en masse sjovt og spændende papir liggende og i går købte jeg jo nye blomster.. Så et kort blev klippet ud og en af mine nye fuchsia'er blev klippet af og lagt i mikroovnen.. Ja, i mikroovnen!! Jeg har et aggregat der hedder Microfleur
som man lægger blomsten eller bladet ind i og et minut eller to i mirkoovnen, så er det tørt. Noget hurtigere end at lægge det i pres i en telefonbog!! Ret smart, synes jeg. Det lugter ikke så godt, men man kan jo åbne vinduet og lugten forsvinder meget hurtigt,

Spraylim.. Det er jeg næsten lige så vild med, som varm-lim!! Det er simpelthen sk... smart til de ting, der ikke lige kan tåle at man klapper en limstift ned på og tværer rundt..

Så nu mangler jeg blot at pakke mit fine tøj, gå i bad, så kører jeg ud i verden.

Må weekenden blive lige så sjov og hyggelig for dig, som den med garanti bliver for mig!

fredag den 29. juni 2012

Korshøj Gartneri i Daugaard

Jeg har lige været forbi Korshøj gartneri i Daugaard.. Havde hørt at de er begyndt at sælge til private også. Til en rimelig pris

Hold da lige fast i hatten og i de løse tænder!!! Jeg skulle ikke have noget, men var blot med søsteren min derude, da hun skulle have lidt til sine bede..
Endte med at komme hjem med disse 3 flotterikker:











Ja ja jeg gik lidt amok med kameraet.. Men jeg kom kun af med 60 kr!! For dem alle tre!!! Ikke sidste gang jeg er derude!! Kan kun anbefale stedet!!
Nemt af finde: Vejen mod Juelsminde, i rundkørslen ved Daugaard (der ligger en bilforhandler der) Første vej ud af rundkørslen og ca 200 meter nede, på højre hånd, der ligger det..

Nu er "haven" ved at ligne noget.. Dejligt!!

mandag den 18. juni 2012

Rasmus Seebach




Billedet er lånt her

Jeg er ikke fan i den forstand, jeg tager ikke til hans koncerter ej heller køber hans cd'er. Men jeg kan da synge med, på nogle af hans numre.

Og jeg har oplevet at han er et meget stort menneske, som jeg kun kan tage min hat af for!!

Min kollega har to små piger. Ida på 8 og Kaya på 11. Ida er MEGA fan af Rasmus!! As in MEGA-MEGET-STOR fan!
Rasmus kommer til Horsens på fredag og Ida skal op og høre koncerten.
Hun spurgte sin mor om man ikke kunne skrive til ham og fortælle, at hun bliver så glad af hans musik, som hun nyder at danse til.
De sender ham en e-mail og hendes mor gør Ida opmærksom på, at han jo har travlt og derfor nok ikke svarer. Men Ida er ligeglad, han skal vide at han har en stor lille fan i Horsens.
Der kommer en automatisk-svar tilbage mail og Ida er henrykt!! Selvom hendes mor fortæller at det er noget der kører automatisk.

Med i mailen har Ida vedhæftet en tegning og et billede af sig selv.

Der går nogen dage, så dukker der pludselig en mail op i inboksen. Fra Rasmus til Ida..
Hvor han skriver at han er meget glad for, at hun kan lide hans musik, at hun er en køn pige og at det vel nok er en fin tegning hun har sendt med. Altså, manden har sq læst hendes mail! Eller sekretæren har.. Eller hvem det nu er.

Men Ida var ovenud lykkelig og sætter straks sin mor til tasterne, hvor hun dikterer en mail retur,
hvor hun bl.a. skriver, at hun meget gerne vil have hans autograf og måske også en til Kaya.
Og at han, når han kommer til Horsens, vil være mere end velkommen på adressen (som hun også oplyser)

Hendes mor synes det er en lille smule sjovt at Ida fik svar, men gjorde barnet klar på, at han jo ikke kommer forbi.

Der går endnu nogen dage og pludselig ligger der en kuvert i postkassen.. Med Idas navn på. Nu er det jo ikke fordi en 8 årig får post hver dag, så spændingen var stor, da kuverten blev åbnet.
Indeni lå der to billeder signeret med: Til Ida fra Rasmus og Til Kaya fra Rasmus. Og en hilsen: Vi ses i Horsens.

Nu venter jeg spændt på, om han dukker op på adressen, men jeg håber det faktisk ikke. Ida får bare et hjertestop..

Men hatten af, for en mand der tager sit job alvorligt og tager sig tid til, at skrive til en lille pige i Horsens

Mennesker med humor er altså dejlige!!

Jeg elsker når folk omkring mig, har evnen til at til at lave lidt sjov ud af en situation, som måske ikke umiddelbart er noget at grine af.

Denne bil har fået en bule og hvad gør man med en bule?
Man sætter da plaster på.. :O)

Det er ham med de blå øjne, der "faldt" over denne og heldigvis tog han et billede!!

Må mandag være blid ved dig!

lørdag den 16. juni 2012

Bounty

Jeg sidder her og kigger ud på solen.. Lige om lidt, så VÆLTER regnen ned igen og jeg kan da ikke sige mig fri, for at drømme mig hen til en Bounty-strand et eller andet varmt sted på kloden.
Jeg savner altså sommeren..
Men når nu vejrguderne ikke er med mig / os, så må man jo selv..

Faldt over en opskrift i Rema 1000's reklame for et par uger siden. På hjemmelavede Bountyer.. Og som jeg  tldigere har nævnt, så har jeg ikke kun een sød tand, jeg har en hel mund fuld! :O)

½ dåse kondenseret mælk og 150 gr kokosmel røres sammen, formes til små brød og sættes på køl et par timer. Når de er gennemkolde, så overtrækkes de med lys (blå Bounty) eller mørk ( rød Bounty) chokolade..


Lad være med at dyppe dem ned i den varme chokolade, men hæld det over dem med en ske. Jeg har oplevet at den varme chokolade opløser dem til ukendelighed. De smager lige så godt, men ligner ikke ikke Bounty. Husk at overtrække bunden også, ellers bliver de lidt tørre.
De smager næsten lige så godt som dem man køber. Næste gang laver jeg dem til små kugler, så kan der være mere chokolade på.. Mums..

fredag den 15. juni 2012

Krea-tosset kæreste.. eller bare tosset??

Ham med de blå øjne og jeg er, sammen med hans familie, blevet inviteret til en 70 års fødselsdag her om en uges tid.
Vi har slået os sammen og fået et gavekort lavet til fødselaren. Til en lampeforretning.
Min søde svigerfar, stak mig æsken og sagde, at jeg "da vist kunne lave noget ud af den, så den blev lidt sjovere at modtage."
Vi snakkede lidt om, hvad man kunne finde på og ham med de blå øjne, fik den idé at vi da skulle lave en lampe at sætte på æsken!! Og 1-2-3, inden jeg havde nået at tælle så langt, var han langt inde i planerne om, hvordan man liiige kunne flikke sådan en lille lampe sammen..
Noget med et stykke bremserør (kobber, så det er nemt at bøje) et par ledninger, et knap-batteri, et fingerbøl og en diode..
Mit eneste input var, at den lænestol, han foreslog, kunne man nok finde i en genbrugsbutik..I stedet for at lave den selv. Og jeg havde et lille tæppe, ungerne har syet engang for 100 år siden.

Nu har han bikset med det og her er resultatet:


Det er vist første gang fødselaren får et gavekort med møbler og lys i lygten!! Men fint er det blevet synes jeg!!

torsdag den 14. juni 2012

Baby face... nej det er det ikke.. men baby feet!!! :O)

Nu er der gået 16 dage siden jeg sad med fødderne i plasticposer med snot i, i to timer.. Og resultatet er endelig synligt!!
Det er i hver fald ikke sidste gang at jeg bruger baby-foot
Det er simpelthen genialt!! Men jeg vil dog lige anbefale, at man, hvis man er i et ret nyt forhold, enten bruger produktet samtidig, eller man ikke ses i et par uger.. For når ens nye kæreste er nødt til at støvsuge sengen om morgenen, fordi ens fødder har drysset ud over det hele.. Det er altså temmelig pinligt!! :O)
Se lige resultatet, har taget billeder der ligner dem, jeg har lagt på bloggen tidligere, så kan man tydeligt se forskellen.
Ah... Bløde fødder! Mums siger jeg bare!!



torsdag den 7. juni 2012

Jeg tror sq det virker!!!

Jeg har givet mine fødder en omgang Babyfoot.. Og var noget skeptisk.. For jeg er ikke god ved mine fødder, sådan at rende på dem, uden sko.. Kan tørt konstatere at verden er et MEGET beskidt sted!!! Så de små.. host fusser bliver vasket tit og børstet med en neglebørste for at få bare noget af verden af..

Men nu er det 9 dage siden jeg sad med fødderne i poser med noget snask i.. Og jeg tror sørme der er noget om snakken!!



Sådan så de ud den 6/5 og det er kun blevet værre.. Nok en god ide at følge forretningens opfordring, liiiiige at kigge i kalenderen inden man gør dette ved fødderne.. Der skal helst ikke være alt for mange fine arrangementer indenfor de første 14 dage..
Min kollega mener bestemt, at jeg må være spedalsk, når jeg nu går her og taber små stykker af mig selv over det hele.. Hun foreslog en lille pige med en kost og en fejebakke, der skal følge mig overalt..

Det er jeg dog ikke enig i, da jeg så ikke kan finde hjem.. Nu kan jeg jo bare følge "krummerne" ikk?? :O)