mandag den 20. august 2012

Klor-tryk??

Jeg har en kjole der har ligget i skabet i mange år. Tog en rask beslutning i sidste uge, hvor den kom frem i lyset. Smed den i vaskemaskinen og da den var tør, hoppede jeg i den. Krydsede fingre og tæer for at jeg stadig kunne være i den, UDEN at den sad som malet på.
For en gangs skyld var jeg heldig!! :O)

Den passede !! Dog var den så lang, at det blev et helt telt. Og jeg har altså ikke synderlig meget lyst til at ligne en orange Luna fra Bamses Billedbog..
Saksen kom frem og nu går den til knæene og det er meget bedre.

Har meldt mig ind i en gruppe på Facebook med en MASSE kreative ideer og der var en der havde lavet et billede af Eiffeltårnet på en T-shirt. Det så helt vildt godt ud og fremgangsmåden var meget enkel.

En t-shirt, en figur og noget Klorin.. Det måtte prøves.. Og det jeg har klippet af kjolen skulle lægge "krop" til, så resten af kjolen ikke blev ødelagt, hvis det nu ikke virkede..Der blev leget med forskellige fremgangsmåder, men intet af det virkede ordentligt.. Det hele blev pakket væk og jeg kastede mig ind på sofaen.. Indtil jeg kom til at se på den kjole jeg havde på!!!

Ohh ve og skræk!! Der var hvide prikker på den!! Jeg havde spildt klorin på den og det havde taget den røde farve...

Hmm... Hvad gør den kloge mand så?? Ja det ved jeg ikke, men jeg klippede en grydesvamp i små stykker. En rund og en bladformet.

Så gik jeg i gang med at trykke klorin rundt om de hvide mærker..

Lod den tørre og har så lige vasket den.
Det blev vist meget godt, jeg er i hvert fald tilfreds


og det er jo det vigtigste!!



mandag den 6. august 2012

Guld på loftet

Nogen har bly i fødderne, nogen har sølv i tænderne og nogen har mus i knæene og vand i hovedet.... Jaja jeg kunne ikke lige komme på mere... :O)

Men her i den ejendom jeg bor i, har vi "guld" på loftet!! En tidligere lejer på 1. sal har efterladt en del habengut på loftet, som jeg før har haft stor fornøjelse af, at gå og rode i.

Jeg har fundet en militær-køjesæk, med army bukser, hjelm, støvler, gasmaske osv, hvilket bragte STOR glæde hos nevøerne!! 

Min veninde skal til fødselsdag hos en mand der ønsker sig penge til et nyt kamera. Manden er hamrende dygtig med et sådant i hænderne, han tog alle billederne til hendes bryllup sidste år.

Hun spurgte mig, om jeg ikke kunne lave noget der passer sig til gaveindpakning til penge. En kuvert er jo så dræbende kedelig..
Der er ikke langt til tanken om, at lave et kamera til ham. Tre papkasser i forskellig størrelse, en stump af et wc-papir rør, en plisseret lampeskærm, sort maling og min favorit: LIMPISTOL!!! :O) Jubii. Planen var, at trefoden under kameraet skulle være tre bambuspinde, lige indtil Ham med de blå øjne, sagde: "der står da en trefod til et rigtig kamera oppe på loftet!"
Jeg spurtede op ad trappen, i frygt for, at en af mine naboer havde fået samme ide og måske havde snuppet den..
Det havde de selvfølgelig ikke!!


Flere billeder kommer lidt senere, men se lige hvad der ellers var deroppe

Et skakbræt af marmor!! Nu mangler jeg bare nogle brikker at flytte med!! Høhø. (Hvis jeg altså ikke kan finde dem i en kasse deroppe..)