søndag den 29. juni 2014

Teltvogn

Mange har en teltvogn, det er der jo ikke noget forkert i. Den er både smart og nem at håndtere.

Vi har ind i mellem brug for et sted at sove, når vi er på farten og det er ikke lige en teltvogn eller en campingvogn vi har lyst til. Sådan en kræver jo også et sted til opbevaring, alle de dage, hvor vi ikke skal sove ude.
Og med to adresser i hver sin lejlighed er det jo ikke udendørsplads vi har mest af (heller ikke indendøre, for den sags skyld)
Ham med de blå har købt en to-sæders bil, med masser af plads bagi. Til ting og sager, men den er ikke lang nok til at vi kan ligge i den, udstrakt i hvert fald.
Så da vi, her i weekenden, var inviteret til en fest, hvor vi med sikkerhed, ikke var i stand til at køre hjem fra, så måtte vi finde på noget. Vi kunne jo tage et telt med. Men et telt, er nu sjovest, når man er sikker på godt vejr. Hvilket vejrudsigten ikke lige kunne love os.

Så vi lavede en teltvogn bag i bilen. Et stort "spækbræt" blev skåret til, så det passer med bagagerummets bagende, så man kan skubbe det ind i bilen. (Jeg er bare glad for, at der ikke er en blodrille i kanten hele vejen rundt :-) )

 Men der er en niveauforskel, fra bunden af bagagerummet op til den yderste kant og for at vi ikke skal ligge med fødderne opad, lavede vi endnu et bræt og satte lister under dem begge, så niveauet bliver ens. Eller næsten i hvert fald. Men det er jo ikke nok bare med en plade at ligge på, for bagklappen skulle jo så stå åben. Hvilket kan blive temmelig koldt om natten.. I Danmark.. Om sommeren..

Et billigt festivaltelt fra Harald Nyborg, som jeg aldrig har brugt, blev klippet, nærmest midt over og kanten rundt blev draperet med små magneter, fra noget legetøj. Jeg syede en løbegang i bunden af teltet til at føre en tilskåret teltstang gennem og to små huller er blevet boret ind i kofangeren, helt ude i siderne. Så bunden er sat fast i bilen. Kofangeren er lavet af plast, så magneterne kan ikke sidde fast der.
Så var vi klar.
Det hele tager under 10 minutter at sætte op og det eneste vi nu mangler er, to foldemadrasser, til at ligge på, for endnu en nat i vognen på en luft-tom luftmadras, det orker jeg ikke!!! Heller ikke selvom vi lånte os frem til et par stolehynder og et vattæppe..
Lidt slattent telt, men bunden kan faktisk trækkes ca. 30 cm længere ud
Det ser da hyggeligt ud, ikke?
Og dette, altså udsigten, er da ikke det værste at vågne op til, efter kun en enkelt regnbyge i løbet af natten.

Livet med ham med de blå er godt!! 
:-)

søndag den 22. juni 2014

Vi skaber skab

Ham med de blå, han er heldigvis meget kreativ og har hænderne skruet rigtigt på!! Hvilket er mit held.
Jeg har en masse ideer, men evnerne er der ikke altid...
Og da slet ikke når det er at bygge noget!! Der giver jeg op. Jeg har heller ikke det rigtige værktøj, selvom man kan lave utrolige mange ting, med en steakkniv og en neglefil!!!

Ham med de blå er kommet i besiddelse af et par skydelåger til et skab. Sådan nogle er hamrenede dyre, har jeg fundet ud af.  Så han blev enig med sig selv om, at der skal et klædeskab til.

Så vi er gået i gang. Det har taget tid, men når arbejde, to hjem (det ene med to katte) skal besøges, en tur til Le Mans med gutterne og der ind i mellem også skal slappes af, ja så tager ting tid. Store ting tager lang tid..
Og det er et stort skab!! Man kunne godt bo i det!! :-)


Trådkurve er indkøbt via den Blå Avis og guloggratis og selvom jeg har været helt i Varde og hente, så har vi stadig sparet over 300 kr.
I dag er vi kommet så langt, at de hylder der også skal være der, er blevet grundet, alle hjørner er blevet fuget (hey jeg kan bruge en fugepistol!!) og ydersiden af skabet er blevet beklædt med gips. Så det begynder at ligne noget.

Ligesom haven.. Jamen altså jeg nyder de få kvm vi har at gøre godt med!! Og hyggehuset trives og er lige ved at være en ren jungle at finde rundt i !! På trods at det kun er 2,1 kvm!! :-) Okay, indrømmet.. Jeg kan altså også blive væk i en tændstikæske... Men det er hyggeligt og jeg synes det er så sjovt!!


Alt i alt, så nyder jeg livet og tænk, hvad en profil på dating.dk kunne føre med sig!! Det havde jeg altså aldrig turde drømme om!!