onsdag den 6. marts 2019

Airfry Brunch toast

Brunch toast med skinke, æg og bacon

Brunch toast med skinke, æg og bacon
Brunch toast med skinke, æg og bacon
2 styk brunch toast
Ingredienser:
4 skiver bacon
4 skiver store toastbrød
Smør
2 store skiver ost
4 skiver pålægs skinke
1 mini rød peberfrugt
2 æg
Evt. frisk/frossen krydderurter til pynt
Tandstikker til fasthæftelse
Fremgangsmåde:
Læg de 4 skiver bacon i airfryer kurven med bagepapir eller airfryer bagepanden. Start fra kold airfryer og giv 8 minutter ved 200 grader. Jeg brugte et airfryer låg. Læg dem til side på et fedtsugende papir.
Udstik et hul med et glas eller lignende på 2 af toastbrødene. Smør overfladen på alle brødene med smør. Vend de 2 hele toastbrød med smørsiden nedad. Kom et stykke skinke, ost og herefter 1 stykke skinke ovenpå.
Skær mini peberfrugten ud i små ringe og fordel dem på de to toastbrød. Læg herefter et stykke bacon delt i 2 på hver. Læg toastbrødet med hullet øverst med smørsiden opad.
Læg toastene og de runde toast udstikkere i airfryer kurven med bagepapir eller airfryer bagepanden. Udklæk 1 æg i hvert hul. Fastgør toastene med tandstikker, så ikke de flyver op i varmelegemet.
Start airfryeren fra kold og giv 9 minutter ved 180 grader.
Tag tandstikkerne ud. Skær toast udstikkerne over i 2 halve og læg dem ovenpå toastene sammen med det sidste stykke halverede bacon.
Pynt evt. med friskhakket krydderurter

Ingen kommentarer:

Send en kommentar