One pot pasta med kylling og bacon.
2-3 pers.
ca 225 gr pasta – spaghetti, penne, skruer eller lignende
150-200 gr tilberedt (stegt eller kogt) kylling – skåret i mundrette tern
1-2 fed hvidløg, presset
3-4 dl hønse- eller grønsagsbouillon
1½ dl fløde – madlavnings- eller piskefløde
100 gr revet ost
1 pk. bacon i tern
friskhakket persille til pynt
salt og peber
Kom pasta, kylling i tern, presset hvidløg, bouillon, fløde og revet ost i en gryde, læg låg på og bring gryden i kog. Lad gryden snurre i 10-12 minutter, eller indtil pastaen er tilberedt og saucen tyk og cremet. Rør i gryden et par gange undervejs, så det ikke brænder fast i bunden – ønskes ekstra sauce, så tilsæt mere væde i form af bouillon eller bare lidt vand/mælk.
Imens steges bacon brunt og sprødt på en stegepande og afdryppes på et stykke køkkenrulle. Smag pastaen til med salt og peber og vend bacontern i retten. Hold evt. lidt bacon tilbage og drys det på toppen ved serveringen sammen med friskhakket persille.
Imens steges bacon brunt og sprødt på en stegepande og afdryppes på et stykke køkkenrulle. Smag pastaen til med salt og peber og vend bacontern i retten. Hold evt. lidt bacon tilbage og drys det på toppen ved serveringen sammen med friskhakket persille.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar