søndag den 22. juni 2014

Vi skaber skab

Ham med de blå, han er heldigvis meget kreativ og har hænderne skruet rigtigt på!! Hvilket er mit held.
Jeg har en masse ideer, men evnerne er der ikke altid...
Og da slet ikke når det er at bygge noget!! Der giver jeg op. Jeg har heller ikke det rigtige værktøj, selvom man kan lave utrolige mange ting, med en steakkniv og en neglefil!!!

Ham med de blå er kommet i besiddelse af et par skydelåger til et skab. Sådan nogle er hamrenede dyre, har jeg fundet ud af.  Så han blev enig med sig selv om, at der skal et klædeskab til.

Så vi er gået i gang. Det har taget tid, men når arbejde, to hjem (det ene med to katte) skal besøges, en tur til Le Mans med gutterne og der ind i mellem også skal slappes af, ja så tager ting tid. Store ting tager lang tid..
Og det er et stort skab!! Man kunne godt bo i det!! :-)


Trådkurve er indkøbt via den Blå Avis og guloggratis og selvom jeg har været helt i Varde og hente, så har vi stadig sparet over 300 kr.
I dag er vi kommet så langt, at de hylder der også skal være der, er blevet grundet, alle hjørner er blevet fuget (hey jeg kan bruge en fugepistol!!) og ydersiden af skabet er blevet beklædt med gips. Så det begynder at ligne noget.

Ligesom haven.. Jamen altså jeg nyder de få kvm vi har at gøre godt med!! Og hyggehuset trives og er lige ved at være en ren jungle at finde rundt i !! På trods at det kun er 2,1 kvm!! :-) Okay, indrømmet.. Jeg kan altså også blive væk i en tændstikæske... Men det er hyggeligt og jeg synes det er så sjovt!!


Alt i alt, så nyder jeg livet og tænk, hvad en profil på dating.dk kunne føre med sig!! Det havde jeg altså aldrig turde drømme om!!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar