onsdag den 22. oktober 2014

Ferie

For første gang i flere år, har jeg holdt efterårsferie. Når ens unger forlængst er færdig med skolen, så træder man naturligvis et skridt tilbage i ferieplanlægningen på arbejdet. Dem med skolebørn, har selvfølgelig fortrinsret. Jeg kan jo holde ferie på alle andre tidspunkter.

I år var det anderledes..
Min søde "svigerfar" fylder 80 til december og som han siger, så er familien ikke så stor længere (Han er den yngste af en flok på 11) Men mange af de andre søskende er desværre gået bort og hans lyst til at holde fest, er ikke så stor.
I stedet, inviterede han sine sønner, deres kærester (mig bl.a.) og barnebarnet en tur til Kreta. "Svigerinden" havde taget sine børn med, så vi var 8.

Nu har jeg jo haft nogen ting at bøvle med i tidens løb, angst, klaustrofobi og den slags "guf", så tanken om en flyvetur, står ikke højest på min ønskeseddel.
Og mine forsøg på at overtale dem til en tur i Lalandia, hvor der både er vand og varme, lykkedes ikke.
Jeg gjorde ellers hvad jeg kunne..
En bombetrussel mod Lalandia Rødby gjorde heller ikke sagen nemmere for mig.. :-)

Så der blev bestilt en tur til Kreta.. Heldigvis har jeg været omkring hypnotisøren, som også lige gjorde noget ved den grimme fornemmelse, så min skræk var ikke så stor da afrejsedatoen nærmede sig. For uden det, så tror jeg faktisk at jeg var blevet hjemme.

Lørdag nat kl 3.00 ringede vækkeuret.. Det er dælme tidligt!!! Mit vækkeur har ikke engang fået tal på, så tidligt!! Men op kom jeg og afsted mod Billund. Mine unger kørte mig derud og kunne så køre i min bil hele ugen. Det passede dem fint. :-)

Magen til uorganiseret myretue, skal man godt nok lede længe efter!!! Du milde himmel, jeg var glad for at, jeg ikke var alene. Ellers havde jeg aldrig fundet ud af, hvor jeg skulle hen!!

Flyveturen var ikke spor slem, det var smaddersjovt, at se startbanen under starten. SAS har sat kamera op under flyet, så man kan følge med. Men HOLD DA SÅ LIGE FEST det er kedeligt at flyve!!! De længste 4 timer i mit liv, føltes det som..
Men ned kom vi, på Kreta i overskyet men varmt vejr.
Kørte en time i bus inden hotellet viste sig.
Vi blev indlogeret i hver sin et-værelses lejlighed ved siden af hinanden og dagen efter, viste vejret sig fra den bedste side. Blå himmel, solskin og 25 graders varme.
Hvilket holdt resten af ugen. Ahh siger jeg bare!!

 Det er IKKE sidste gang, jeg skal på ferie med flyver!! Jeg skal bare have en bog med, en pude, så jeg kan sove lidt og så noget mad ombord, så går det jo alligevel.

De fedeste tur og en gang skal jeg ud at rejse med mine unger!! Måske kan vi lokke min mor med?? Kunne være SÅ hyggeligt!!

2 kommentarer:

  1. Har lige læst om jeres tur, og til sidst nævner du en mulig tur med ungerne og måske mig. Det kunne jeg mægtig godt tænke mig, så det må vi overveje seriøst.
    Kærlig hilsen din moar

    SvarSlet
  2. Ja det kunne være smadder hyggeligt!! Det er jo alt for længe siden vi sidst var på ferie sammen i udlandet!! 1996... uf det er lang tid siden :-)

    SvarSlet