Ingredienser
- 1 deciliter tomatketchup gerne Heinz
- 1 spiseskefuld sennep
- 1 spiseskefuld paprika
- 1 teskefuld hvidløgspulver
- 2 spiseskefulde hvidvinseddike
- 1 spiseskefuld soja
- 3 spiseskefulde brun farin
- Lidt chipotle eller almindelig chili
- Start med at komme ketchup i en lille skål, og jeg vil anbefale dig en Heinz tomatketchup, da den har den rette syre til barbecuesaucen. Men andre typer ketchup kam selvfølgelig også anvendes.
- Rør så sennep ud i ketchuppen, og derefter paprika og hvidløgspulver.
- Fortsæt med hvidvinseddike (eller en lignende lys eddike) og lidt soja.
- Så skal der røres brun farin i, og her er det vigtigt, at du rører så længe, at farinen (sukkeret) er helt opløst i barbecuesaucen.
- Til sidst kommer du chipotle eller lidt almindelig chilipulver i, indtil du har den rette styrke. Fordelen ved chipotle er, at det tilfører din barbecuesauce lidt røgagtig smag.
- Lad barbecuesaucen hvile 10 minutter inden brug.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar