tirsdag den 11. oktober 2022

Drømmekageroulade



Ingredienser

Dej

  • 4 æg
  • 100 gram sukker
  • 110 gram hvedemel
  • 25 gram kartoffelmel
  • 1 teskefuld bagepulver

Fyld

  • 200 gram brun farin
  • 125 gram smør
  • 100 gram kokosmel
  • 25 gram kaffe kold
  • 25 gram mælk

Sådan gør du

  • Start med fyldet til din drømmekageroulade. Kom alle ingredienserne i en lille gryde, og varm kokosfyldet op indtil det er helt smeltet. Rør rundt imens det varmes op og tag gryden til siden.
  • Tænd din ovn på 200 °C00 grader over- og undervarme.
  • Dej: Pisk æg og sukker lyst og luftigt med en elpisker. I en anden skål vendes hvedemel sammen med kartoffelmel og bagepulver. Vendes forsigtigt i æggemassen med en dejskraber, og sørg for der ikke er lommer af mel tilbage.
  • Fordel dejen på en bageplade med bagepapir, så du har et rektangel på ca. 30 gange 35 centimeter.
  • Bag rouladedejen midt i ovnen i ca. 5 minutter.
  • Tag pladen ud og fordel kokosfyldet ovenpå den forbagte rouladedej. Gør det med forsigtighed, og hold et par centimeters afstand til kanten hele vejen rundt.
  • Kom kagen tilbage i ovnen, og bag den i yderligere 4-5 minutter.
  • Tag den ud af ovnen, og nu skal du rimelig hurtig rulle din drømmekageroulade sammen. Kagen er meget varm, så vær forsigtigt, men det kan sagtens lade sig gøre.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar