tirsdag den 7. december 2010

Lille-Per-hue :O)

Jeg har en kollega, en helt ung mand, som fryser med anstand hver gang vi er ude og ryge, når vi er på arbejde.
Trusler om at strikke ham en hue har prellet af på ham, så nu har jeg simpelthen gjort alvor af truslerne.Mine katte har vist MEGET stor interesse for dette projekt, Guf har haft en tendens til at sidde med store runde øjne og hovedet vendt helt ned på siden, for at kigge på garnnøglet. " Mor, du skal bare sige til, hvis jeg liiiige skal hjælpe dig med det der sjove nøgle!"
Det er også første gang, siden jeg fik katte, at jeg har turdet tage pindende frem, men det gik faktisk ret fint, hvilket giver mig blod på tanden til at strikke lidt mere, det er nu så hyggeligt at sidde med.

Jeg har haft en fridag i dag og den har jeg bl.a. brugt på at lave sjov med en kollega i Kolding.
Jeg har på et tidspunkt rykket for en hel del arbejde, som hun var bagud med. Det er jo aldrig sjovt når man skal rykke for noget, ikke for mig i hvert fald, men vi har arbejdet sammen i 15 år, så hun kan tage det, når jeg "tager de vrede øjne på". Alting bliver lidt nemmere at have med at gøre, når man tager det fra den humoristiske side.
Hun gik i gang med opgaven og jeg skal da lige love for at hun havde travlt! Min mail blev fyldt igen, igen og igen i løbet af tre arbejdsdage.. Da mailen igen blev stille, så ringede hun og beklagede sig over at jeg havde givet hende grå hår i hovedet og at hun engang havde været rigtig pæn at se på..
Nu er det sådan at vi faktisk aldrig har set hinanden, men har kontakt via telefonen flere gange om ugen. Så jeg ved ikke hvilken hårfarve hun egentlig har og på trods af, at jeg fiskede efter det, så fandt jeg ikke ud af det.
Nå, jeg har så købt en skyllefarve i en pæn brun som jeg pakkede pænt ind og så gik turen ellers til Kolding. Hihi vi fik mødt hinanden og et stort knus og hendes latter da hun pakkede gaven ud, var hele turen værd!!! Hendes hår er gråt, så jeg synes det ville være smaddersynd at farve, men det var nu egentlig heller ikke meningen at hun skulle bruge det. Det var nu mest for sjov. Og det har det været, jeg grinede hele vejen hjem!!

Alt i alt en dejlig dag. :O)
Jeg tror mine strikkepinde kalder.. Bare kattene nu vil lade mig sidde.. :O)

2 kommentarer:

 1. Hej søde
  Sikken en fin hue, du der har fået strikket.

  Med hensyn til julepynten, så må du ønske dig nogen i fødselsdagsgave, så har du dem til næste gang du skal have juletræ.

  Knus Di

  SvarSlet
 2. Ja det er da jeg jeg ønsker mig!! Jeg synes ikke min ønskeseddel er så lang mere, som den var engang.. Dejligt med nye forslag!
  Dit julepynt står øverst nu. Håber bare at du stadig har dem på hylden til sommer.. :O)
  Kram herfra

  SvarSlet