tirsdag den 29. maj 2012

Sortfods-indianeren..

Jeg går i bare tæer, lige så snart vejrguderne tillader det. Uanset om jeg er på strøget, i bilen eller på arbejde..
Dette giver unægtelig nogle MEGET sorte fødder som kan være umulige  svære at få rene. Verden er et beskidt sted!! For ikke at tale om den hårde hud, barfods-gang medfører!!
En kollega fortalte i formiddags om at hun havde købt en fod-peeling som ville give baby-bløde fødder i løbet af ca. to uger.
Jeg blev enig med mig selv om, at det må jeg bare prøve en dag!!
Planen var, at jeg skulle i biografen med ham med de blå øjne, men han ringede en time senere og måtte aflyse, da han skulle arbejde. Og med det arbejdsmarked vi har i øjeblikket, så står arbejde højest på prioriteteringslisten.
Så jeg fik lige pludselig en hel eftermiddag og en aften alene.. Så efter fyraften, valsede jeg op i byen og købte en pakke Baby Foot. Nu har jeg siddet med fødderne i to plastic-sokker i næsten to timer.. Føles fame mærkeligt! Er MEGET spændt på resultatet!!
Fikst, ikke?? :O)
Jeg skal nok lave et indlæg om resultatet, men der går lige et par uger, inden jeg kan se det færdige resultat.

3 kommentarer:

  1. Vil bare lige sige, at jeg er tilbage i Blogland. Synes sgu det trak lidt tænder ud, det der skiften job...
    Jeg kigger dig over skulderen igen - og griner med! Og glæder mig til at høre om det virker!

    SvarSlet
  2. Søde Kirsten, velkommen tilbage!! Ja det koster på energi-kontoen at tage sig selv ud af de vante omgivelser og rutiner!!
    Indtil videre, kan jeg oplyse at mine fødder, ligner fødderne på en gammel, vindtør og mavesur mand.. Så noget sker der i hvert fald.. ;O)

    SvarSlet