torsdag den 7. juni 2012

Jeg tror sq det virker!!!

Jeg har givet mine fødder en omgang Babyfoot.. Og var noget skeptisk.. For jeg er ikke god ved mine fødder, sådan at rende på dem, uden sko.. Kan tørt konstatere at verden er et MEGET beskidt sted!!! Så de små.. host fusser bliver vasket tit og børstet med en neglebørste for at få bare noget af verden af..

Men nu er det 9 dage siden jeg sad med fødderne i poser med noget snask i.. Og jeg tror sørme der er noget om snakken!!Sådan så de ud den 6/5 og det er kun blevet værre.. Nok en god ide at følge forretningens opfordring, liiiiige at kigge i kalenderen inden man gør dette ved fødderne.. Der skal helst ikke være alt for mange fine arrangementer indenfor de første 14 dage..
Min kollega mener bestemt, at jeg må være spedalsk, når jeg nu går her og taber små stykker af mig selv over det hele.. Hun foreslog en lille pige med en kost og en fejebakke, der skal følge mig overalt..

Det er jeg dog ikke enig i, da jeg så ikke kan finde hjem.. Nu kan jeg jo bare følge "krummerne" ikk?? :O)

4 kommentarer:

 1. Jeg tænker tit på hvilke svin vi er med vores fødder! De knokler dag ud og dag ind og hvad får de som tak. Et par sure strømper og en fugtig sko (:
  Uhhh det ser ud til at blive små babyfødder du ender op med at få når du lige har skiftet hamp

  SvarSlet
 2. Jeg kan da lige tilføje, at jeg her til morgen stod op fra et lagen der så ud som om det havde været udsat for snevejr..
  Jeg har ikke set det herhjemme, da mit lagen er hvidt, men ham med de blå øjne har sorte lagner..
  Jeg HAR smidt mit eget sengetøj til vask nu!!
  Og ham med de blå, startede dagen med at støvsuge sengen.. ADR!!!! :O)

  SvarSlet
 3. rollingonthefloorlaughingmyassoff....

  Du bliver fodmodel!!!

  SvarSlet
 4. Og du kommer aldrig til at sidde ordentligt igen.. Tak Kirsten!!
  hihi

  SvarSlet