søndag den 29. juli 2012

Roadkill

Ham med de blå øjne har en motorcykel... Og jeg synes det er så FEDT at han gider have mig bagpå!! Så jeg har været ude og investere i en styrtkrone. Han havde heldigvis noget tøj, som passer mig, som var det købt til mig. Sikkerhed først!! Det er trods alt karosseriet, man tager på.

På nettet havde han fundet en oversigt over, de steder her i området, hvor der bliver "afholdt" træf. Dvs det er ikke noget der er arrangeret som sådan, men bare et sted hvor motorcykler mødes en bestemt aften.Ved Fruens Bøge er det om torsdagen. Så torsdag aften hoppede vi i karosserierne og tog turen over Lillebælt.
Det var min 3. eller 4. tur i mange år og jeg nød hvert sekund (også selvom bagsædet ikke er særlig behageligt at sidde på)
Når man kører på motorvej på en motorcykel, så er der temmelig meget modvind, så jeg sad og gemte mig bag ryggen og hjelmen foran.
Ind i mellem, kiggede jeg frem fra mit læ-sted, for lige at kigge lidt fremad i stedet for kun at kigge ud til siderne. For at blive ramt af et, nu tidligere, flyvende insekt!!! Smask sagde det!
Mit første Roadkill. Hvil i fred lille ven

1 kommentar:

  1. Smask - ikke rart ;) Hverken for dig eller for insektet. :) Det lyder ellers sejt og en god blanding med det kreative.

    SvarSlet