mandag den 6. august 2012

Guld på loftet

Nogen har bly i fødderne, nogen har sølv i tænderne og nogen har mus i knæene og vand i hovedet.... Jaja jeg kunne ikke lige komme på mere... :O)

Men her i den ejendom jeg bor i, har vi "guld" på loftet!! En tidligere lejer på 1. sal har efterladt en del habengut på loftet, som jeg før har haft stor fornøjelse af, at gå og rode i.

Jeg har fundet en militær-køjesæk, med army bukser, hjelm, støvler, gasmaske osv, hvilket bragte STOR glæde hos nevøerne!! 

Min veninde skal til fødselsdag hos en mand der ønsker sig penge til et nyt kamera. Manden er hamrende dygtig med et sådant i hænderne, han tog alle billederne til hendes bryllup sidste år.

Hun spurgte mig, om jeg ikke kunne lave noget der passer sig til gaveindpakning til penge. En kuvert er jo så dræbende kedelig..
Der er ikke langt til tanken om, at lave et kamera til ham. Tre papkasser i forskellig størrelse, en stump af et wc-papir rør, en plisseret lampeskærm, sort maling og min favorit: LIMPISTOL!!! :O) Jubii. Planen var, at trefoden under kameraet skulle være tre bambuspinde, lige indtil Ham med de blå øjne, sagde: "der står da en trefod til et rigtig kamera oppe på loftet!"
Jeg spurtede op ad trappen, i frygt for, at en af mine naboer havde fået samme ide og måske havde snuppet den..
Det havde de selvfølgelig ikke!!


Flere billeder kommer lidt senere, men se lige hvad der ellers var deroppe

Et skakbræt af marmor!! Nu mangler jeg bare nogle brikker at flytte med!! Høhø. (Hvis jeg altså ikke kan finde dem i en kasse deroppe..)

2 kommentarer:

 1. Hey Lotte

  Har haft slettet min blog, men har nu startet en ny op.....
  Hvis du har lyst, er du velkommen :-)

  Hilsen Nina

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Nina

   jeg har meldt mig på den nye blog og glæder mig til at følge din nye have !! :O)

   Slet