mandag den 20. august 2012

Klor-tryk??

Jeg har en kjole der har ligget i skabet i mange år. Tog en rask beslutning i sidste uge, hvor den kom frem i lyset. Smed den i vaskemaskinen og da den var tør, hoppede jeg i den. Krydsede fingre og tæer for at jeg stadig kunne være i den, UDEN at den sad som malet på.
For en gangs skyld var jeg heldig!! :O)

Den passede !! Dog var den så lang, at det blev et helt telt. Og jeg har altså ikke synderlig meget lyst til at ligne en orange Luna fra Bamses Billedbog..
Saksen kom frem og nu går den til knæene og det er meget bedre.

Har meldt mig ind i en gruppe på Facebook med en MASSE kreative ideer og der var en der havde lavet et billede af Eiffeltårnet på en T-shirt. Det så helt vildt godt ud og fremgangsmåden var meget enkel.

En t-shirt, en figur og noget Klorin.. Det måtte prøves.. Og det jeg har klippet af kjolen skulle lægge "krop" til, så resten af kjolen ikke blev ødelagt, hvis det nu ikke virkede..Der blev leget med forskellige fremgangsmåder, men intet af det virkede ordentligt.. Det hele blev pakket væk og jeg kastede mig ind på sofaen.. Indtil jeg kom til at se på den kjole jeg havde på!!!

Ohh ve og skræk!! Der var hvide prikker på den!! Jeg havde spildt klorin på den og det havde taget den røde farve...

Hmm... Hvad gør den kloge mand så?? Ja det ved jeg ikke, men jeg klippede en grydesvamp i små stykker. En rund og en bladformet.

Så gik jeg i gang med at trykke klorin rundt om de hvide mærker..

Lod den tørre og har så lige vasket den.
Det blev vist meget godt, jeg er i hvert fald tilfreds


og det er jo det vigtigste!!1 kommentar:

  1. Hvor er den fin, og en skøn farve den er i(:

    Du er velkommen til at tage et kig forbi min give away, hvor man kan vinde et gavekort til en sko-hjemmeside(:

    http://kreaman.blogspot.dk/2012/08/give-away.html

    SvarSlet