søndag den 9. september 2012

Vinhane..

Jeg har for længe siden set en syet høne, til at putte vinposen fra en "pap-vin" ind i. De firkantede kasser pynter ikke, efter min mening, så jeg synes det kunne være sjovt at lave sådan en.

Jeg fandt en opskrift på en strikket udgave på Familie Journalens hjemmeside og tænkte at det måtte være sådan en.
Nu er den færdig
Den er flyttet hjemmefra og gjorde stor lykke!!

I min familie er der en tradition for, at når man fylder 15, så skal man have kondomer. Dermed ikke sagt, at man skal begynde på den slags, men så er man klar, når den tid kommer. Og det skal helst være pinligt!! Hvilket jo er MEGET nemt, for en 15 årig, synes alting er pinligt!!! <:O)

Min yngste niece fyldte 15 i onsdags og fredag aften, skulle hun fejres.
Hun havde ønsket sig "flytte-hjemmefra" ting, hvilket blev indkøbt i Ikea, der får man meget for pengene. Glad var hun og mest nok fordi hun ikke havde fået noget pinligt. Lige udover det kondom jeg havde pakket ned med opvaskebaljen..

Troede hun....

For selvfølgelig havde vi fundet på noget piiiiinligt!!! ;O)

Det klammeste "bast-skørt"!! 10 kondomer syet fast i et bælte med en smule tynd glasur i, bare sådan for at understrege..
Som vi så snakkede om, da tøsens røde kinder havde lagt sig en smule og hun havde iført sig det "fine" skørt, så håber jeg sørme ikke, at der er nogen der gennemgår mit affald...

2 kommentarer:

 1. Eeeiii hvor er den bare skøn, den Vinhane!!
  Genialt fundet på Lotte :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Opskriften vil ganske vist have tappehanen siddende på bagsiden, men jeg synes nu den er sjovere når den vender denne vej.. ;O)

   Slet