søndag den 19. januar 2014

De indre dæmoner skal dø, skal de!!!

Ham med de blå øjne, han har et rigtig fornuftigt forhold til alkohol. Dette er ekstremt vigtig for mig, da jeg har levet i et forhold, hvor alkohol var noget man drak sig totalt væk i, i mange dage i træk, i mange år..
Så det var en af de ting, der blev lagt meget vægt på, da jeg ledte efter en kæreste. Han skulle kunne drikke sig midt over, en gang i mellem og så være rar, sød og ædru alle de andre dage.

Ham med de blå, han tog på drengetur i går. Jeg ønskede ham den dejligste dag og jeg mente hvert et ord!! Havde INGEN betænkeligheder ved at lade ham tage afsted, da han trængte til lidt mandehørm. Og da han skrev, at de ville daffe videre i byen efter gocart-tur og middag, var det helt fint med mig.

Klokken meget tidligt i morges, kom han dinglende ind af døren og skiftevis sagde: "Hov!!" og fnisede højt, da var det bare sjovt. Han landede i sengen og spurgte hvorfor det hylede sådan i riggen (Det var selvfølgelig vinden der susede i vinduet) og jeg hviskede at det var vinden, så kom det promte: "Så er det derfor det gynger sådan"
Der var jeg lige ved at falde ud af sengen af grin!!

Han faldt hurtigt i søvn og så var det, at de indre dæmoner slog til.. Hårdt og grimt.
"Har han nu fået smag, for at være fuld?"
"Hvor lang tid går der inden han er ædru igen?"
"Hvor mange undskyldninger skal jeg nu finde på, for at dækker over ham?"
"Hvor mange gange kan han nå at såre mig, inden han bliver ædru igen?"
Jeg opgav at sove videre..

Blot for at sidde i sofaen og slå mig oven i hovedet.. For hel.. hvor er jeg åndssvag!! Han er jo ikke ham, der gjorde den slags!!
Men følelsen sad i kroppen indtil vi fik snakket om det og det hjalp.

Jeg er ikke længere den, jeg var dengang, jeg er blevet voksen, jeg er blevet klogere og jeg ved, at ham med de blå, er ham jeg vil have. Jeg skal ikke redde ham, fra flasken eller på nogen anden måde.
Han kan selv!

Nu skal jeg bare begrave de satans dæmoner, sammen med den fornemmelse, jeg altid får, når lugten af sprinklervædske når ind gennem blæseren i bilen.
Det går i den rigtige retning!!
Kong Dip havde en fest i den dyne, jeg havde lagt frem til kammeraten der skulle overnatte efter byturen, men som tog hjem i stedet

Kat under cover!! Haha

Ingen kommentarer:

Send en kommentar