onsdag den 6. marts 2019

Airfry Tortilla

Tortilla trekanter med hakket oksekød, ost og salsa

Tortilla trekanter med hakket oksekød, ost og salsa
Tortilla trekanter med hakket oksekød, ost og salsa
12 styk tortilla trekanter
Ingredienser:
6 styk tortilla, 20 cm
Mel
Vand
500 gram hakket oksekød, magert
1 løg
1 grøn peber
Olivenolie
Evt. hvidløg
1 frisk chili
2 spsk. Mexicansk krydderi blanding
12 stykker ost i trekanter
Olivenolie på spray eller til pensling
1 glas salsa
Evt. hakkede friske krydderurter
Fremgangsmåde:
Hak løg, grøn peber og chili og svits det med det hakkede kød i lidt olivenolie. Tilsæt mexicansk krydderi og lad det simre i kort tid.
Halver hver tortilla og lav en tyk blanding af vand med mel i. Skær trekanter af ost, der passer i midten af hver halve tortilla. Se billedet
Læg først oste trekanten på hver tortilla og smør derefter mel og vand blandingen på den øverste halve kant. Se billedet
Fold herefter hver tortilla ind over osten og endnu engang over på kanten med mel og vand blandingen. Tryk let fast. Hold tortilla trekanten i hånden og fyld med det hakkede kød og pensl med mel og vand blandingen på den sidste kant og luk tortilla trekanten. Pres med tænderne på en gaffel på kanten af hver trekant, så de hæfter godt sammen. Se billedet.
Læg så mange tortilla trekanter i airfryer kurven med bagepapir eller i airfryer bagepanden, som du har plads til. Spray eller pensl med lidt olie.
Sæt tortilla trekanterne i kold airfryer og giv ved 180 grader 6 minutter. Vend tortilla trekanterne og spray igen med olie og giv 4 minutter mere. Gentag indtil alle tortilla trekanter er tilberedt.
Server tortilla trekanterne med salsa til og drys evt. med lidt hakkede friske krydderurter

Ingen kommentarer:

Send en kommentar