onsdag den 6. marts 2019

Koteletter i karry Airfry

Koteletter i karry med ananas, æble, porrer, chili og jordskokke chips

Koteletter i karry med ananas, æble, porrer, chili og jordskokke chips
Koteletter i karry med ananas, æble, porrer, chili og jordskokke chips
Til 4 personer:
Ingredienser:
4 koteletter, ca. 500 gram
2 spsk. stærk karry
Salt og peber
Olie
1 chili (kan udelades)
1 stor porre, eller 2 små
1 æble
1 dåse kokosmælk
1 dåse ananas i skiver
1½ dl. juice fra dåsen med ananas
Salt
Pynt:
Frisk persille
Jordskokke chips. Link til opskrift/fremgangsmåde på jordskokke chips: Jordskokke chips
Fremgangsmåde:
Start med at lave jordskokke chips, hvis det ønskes som pynt på retten. Følg linket ovenfor.
Vend koteletterne i karry og læg dem i en beholder, der kan være i din airfryer kurv. Spray med olie og krydr med salt og peber. Giv dem 5 minutter ved 180 grader, vend koteletterne, spray igen med olie og krydr med salt og peber. Giv dem 5 minutter mere. Tag dem op og læg dem til side og lad fedtstof/saft fra kødet blive i beholderen.
Skær chili og porre i tynde skiver. Skræl og skær æblet i små tern. Bland chili, porre og æble i beholderen og bland med fedtstoffet/saften fra stegning af koteletterne. Giv blandingen 5 minutter ved 180 grader. Rør en gang undervejs.
Bland kokosmælk og ananasjuice i blandingen, rør og smag til med salt. Læg koteletterne i karrysaucen og læg en skive ananas over hver kotelet. Giv ca. 25 minutter ved 180 grader.
Serveres sammen med ris og pynt med frisk persille og jordskokke chips (kan udelades)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar