fredag den 12. november 2010

LIdt sysleri

Nu er det jo ikke nogen hemmelighed for nogen, at julen kommer her lige om lidt..
Den kommer bag på rigtig mange, men vi er nogen der helst er færdige med gaver osv. inden vi når december. Jeg skal være ærlig og indrømme at det vist kan tælles på en enkelt hånd de gange jeg selv har været færdig i slutningen af november.. Men intensionen er der hvert år!!
I år vil jeg så prøve at gøre noget ved det, men nu må vi se om jeg kan holde det.

Nogle af mine kolleger, havde besluttet at vi, en dag i september, skulle have en shoppetur på Strøget i København. Okay så tager jeg med, selvom shoppeture ikke er min stærke side.
Det var faktisk en meget hyggelig tur, da en enkelt af tøserne heller ikke er den store shopper, så vi gik stille og roligt rundt og kiggede på mennesker og hvad der nu ellers er at kigge på, på Strøget.
Det eneste jeg købte var et tørklæde. Havde nemlig glemt et derhjemme og det var hundekoldt (eller måske var det fordi jeg var syg den dag?)
Mine døtre der er elsker tørklæder, er helt vilde med det og da jeg mener at det, alt andet lige, må være billigere at lave selv, end at tage helt til København, så tog jeg i stofbutikken i dag.. Shoppegen eller ej, så kan jeg godt lide at komme i stofbutikker!!
Uha jeg kan blive helt dårlig, når jeg ser alle de lækre stoffer de har. Desværre rækker økonomien ikke så langt som trangen "til at eje", så det blev til en enkelt meter rib. Mente det måtte være nok, men jeg blev klogere..

Tidligere på dagen var jeg lige forbi sådan en "ti-kroners" butik, ikke Tiger, men en i stil med. De havde perler i alle afskygninger, som jeg fik købt nogen af.


Det tager det meste af en aften at trække alle de perler på frynserne og jeg måtte lægge hovedet i blød for at finde ud af hvordan jeg skulle trække stoffet gennem de små perler. Den spidse ende af en sikkerhedsnål bøjet rundt til et lille øje gjorde tricket.
Heldig som jeg er, så har jeg tvillinger, så alting skal gøres to gange, så jeg er kun halvfærdig..
Mine fingre trænger også til at holde lidt fri nu og så jeg skal heldigvis forbi stofbutikken igen, inden jeg kan komme i gang med det næste. Må tage mig i, at gerne ville eje lidt af det hele..
Pludselig forstår man, hvor svært det må være for et barn, at beslutte hvilket knas det skal i posen, når turen går til en slikbutik.

Og kommer det dertil, at de vil have flere af den slags tørklæder, så kommer de selv til at trække perlerne på! Jeg ofrer gerne to sikkerhedsnåle.

1 kommentar:

  1. Hej søde

    Hvor er det bare flot.

    Håber tøserne bliver glade for det, når mor nu har brugt hendes gamle krogede fingre til at lave det.

    Knus Di

    SvarSlet