tirsdag den 8. februar 2011

Februar

Nu har jeg ligget underdrejet alt for længe. Startede 2011 med at blive ramt af RS virus og lå brak i 14 dage.. Øv det er altså træls, for nu at bruge et godt jysk ord. Nu mangler stemmen så bare lige at blive sig selv igen, men det har vist længere udsigter.. Lyder stadig som 10 negle ned af en grøn tavle..

Håndarbejdsmæssigt har jeg desværre også ligget underdrejet, men to projekter er undervejs. En veninde har nogle havemøbler der skal have nyt betræk, var nede og måle op i aftes. En spændende opgave, som jeg glæder mig meget til at komme i gang med.

Næste projekt er straks "værre"
En af mine bedste veninder har bebudet at hun har tænkt sig at gifte sig og så kræver det jo en kjole..
Av...
Jeg er ellers ikke så meget til kjole, men lidt prinsessedrømme har man vel.. Og det er kun 2 gang i mit liv jeg skal til kirkebryllup. Så den skal jo have hele armen.
Jeg har en enkelt kjole, som, må jeg indrømme, er over 10 år gammel.
Hoppede da lige i den her den anden dag og utroligt nok, så kunne jeg lukke den!! Stor var glæden, som så forsvandt som det klareste dug for solen, da jeg kom ud til spejlet.. Den er pænest når jeg står op og trækker maven ind..

Og medmindre det er stående buffet, så vil jeg trække ALT for meget opmærksomhed til festen, hvis jeg, som den eneste, står op og spiser.. :O) Og det er jo ikke mig der er festens midtpunkt.

SÅ, jeg er nødt til at finde på en kjole..

Min mor er hammerdygtig med en symaskine, denne kreation er syet til min lillesøster i anledning af et bryllup..

Samme søster i niecens gallakjole.. :O)
Så mon ikke hun og jeg i fællesskab kan finde på noget, så jeg ikke skal ligne 70 kg kilo udkogte kartofler i en 25 kgs sæk.. Er i hvert fald spændt på processen, det bliver sjovt at skulle "finde på" og se den tage form.. Jeg skal så bare sørge for, at min form ikke ændrer sig for meget!! Hmm.. :O)

1 kommentar:

  1. Hej, kunne se dig som ny læser på min blog!! Velkommen til :) eg måtte lige forbi og besøge dig, og her bor du jo hyggeligt.
    Spændende med en mor der kan sy! Venter på at se resultatet af jeres anstrengelser :)
    Hej fra Rikkes tankestrejf - der altid har kaffe på kanden og en notatblok på køkkenbordet til nye kommentarer og gode ideer ;)

    SvarSlet