mandag den 21. februar 2011

Vogt jer piger!! Der er tyveknægte på spil!!!

 
Mange af jer har sikkert læst om folk, der er blevet bortført og har fået stjålet deres nyrer. Det er sikkert en vandrehistorie – men det er det følgende ikke!!
Tyveri af kropsdele sker hver eneste dag – også her i Danmark. Jeg fik mine lår stjålet for nogle år siden. Det skete en nat, jeg var gået tidligt i seng. Jeg gik i seng i min egen krop – og næste morgen vågnede jeg med en andens lår!! Det var tydeligt, at de nye ikke var mine! De havde et udseende, der mindede om kogt havregrød. Hvem kunne finde på at gøre noget så grusomt?? Hvis var disse lår og hvad var der mon blevet af mine egne?

Jeg brugte den sommer til at lede efter mine lår. Såret og vred måtte jeg til sidst acceptere, at selvsiddende strømper var yt – nu var det et liv i lange bukser – strømpebukser altså, med ekstra støtte.

Så en dag var jeg igen ikke længere på vagt og tyvene slog til igen!! Min bagdel var deres næste mål. Det må have været den samme bande, for selvom den var placeret 10 cm lavere end oprindeligt, så matchede den nye bagdel, fuldstændig de lår, jeg tidligere havde fået!
Nu passede mine lår og min bagdel til hinanden, men ikke til mig…
Rædselsfuldt, og jeg kunne kun bede til at lange nederdele igen bliver moderne.

Det var ikke nok med det..
En morgen var mine mavemuskler væk. Jeg stod op som jeg plejede, men det var helt oplagt at nogen havde stjålet dem. Min krop virkede flydende og det var tydeligt for enhver, at mine tarme nu lå og skvulpede hjælpeløst rundt lige bag maveskindet uden at blive holdt på plads… Så var det jeg begyndt at gå med bodystocking, når jeg skulle ud. Jeg misunder min mor hendes hofteholder.

Får et par år siden, opdagede jeg, at turen var kommet til mine arme – nu var de også blevet ombyttet!
En dag, jeg var ved at sætte mit hår, så jeg fascineret og forfærdet, hvordan kødet på mine overarme svang sig fra side til side i takt med hårbørstens bevægelser. I fortvivlelse holdt jeg op med at gå i kortærmede trøjer.
Det var skræmmende at erkende, at alle mine kropsdele – langsomt, men sikkert  - var ved at blive ombyttet.

Alder? Alder har intet med det at gøre.. Alder er noget der kommer krybende, ubemærket, bid for bid – akkurat som modning. Nej, dette var noget udefra kommende – jeg blev angrebet igen og igen – pludseligt og uden varsel!
Hvad ville blive det næste?
Den nat min nakke forsvandt hurtigere end den julegås, den nu lignede, besluttede jeg, at dele min historie med andre.

Hav en god dag, trods alt.

Kvinder i alle aldre – støt op om min kamp mod plastikkirurgien. Det er faktisk ikke plastic, de bruger, men det vidste du godt, ikke? Du ved godt hvor alle de tynde lår, flade maver og stramme hager, kommer fra, ikke?

P.S.
Sidste år troede jeg, at nogen havde stjålet mine bryster: Jeg vågnede og så ned ad mig selv – og de var væk!!! Jeg sprang ud af sengen, men til min lettelse opdagede jeg, at de bare havde gemt sig i mine armhuler mens jeg sov….

2 kommentarer:

 1. Hi hi, altså Lotte, hvor er det dog rigtigt det du skriver.
  Kender kun alt for godt til den tyvebande.
  Den har også været her.

  SvarSlet
 2. Jeg må jo indrømme at det ikke er mine egne ord, men nogen jeg har fundet et eller andet sted..
  Men det kunne, hvis jeg var lige så god til at skrive som forfatteren, have været mig! hihi

  SvarSlet