søndag den 8. april 2012

Spejder

Jeg har, endnu engang, fået den sjove opgave, at skulle lave en sangskjuler. Denne gang til en spejder.
Hovedet blev lagt i blød, (huskede at tage det op, inden det sugede alt for meget vand) og ideerne begyndte langsomt at tage form.

Det skulle være noget med et telt.. Spejdere ligger jo i telt, selvom det nok, efterhånden, er de der smarte Pop-op-telte.. Men mon ikke der stadig er nogen stakler, der ligger i et af de gamle gule, tykke telte, der vejer halvanden elefant? Det skal der nok være..

Jeg gik i byggemarkedet for at finde et flamingoplade og var egentlig indstillet på, at "nøjes" med en plade i 30 mm tykkelse.. men da jeg stod der i butikken, med "venlig selvbetjening" tog dovenskaben over og jeg købte en der er tykkere. "Man kan jo nemmere skære riller og den slags i en tykkere plade" ikk?

Så var det at det slog mig... Den skal jo males og noget maling har den virkning på flamingo, at flamingoen krymper sig totalt sammen.. Så kan det godt være en anelse svært at få det til at se ordentlig ud.
Så der blev indkøbt en tube akrylmaling i Søstrene Migræne og forsøget gik i gang. Heldigvis tager flamingo ikke skade af akrylmaling!!

Et lille bål og en stak brænde blev det også til.


Den har været helt vildt sjov at lave og nu håber jeg at hun kan bruge den!
Og inden der er nogen, som det er sket på Facebook, der begynder at kommentere på, de manglende målestoksforhold, så vil jeg bare lige gøre opmærksom på, at der jo er nogen i denne verden, der hårdnakket påstår at ----------------------------- er 20 cm, ikk?
:O)

2 kommentarer:

 1. Ha ha ha Lotte, dejlig humoristisk tekst og fint arbejde og god ide, den kan hun nok bruge ingen tvivl om det.
  God Påskedags aften.

  SvarSlet
 2. Hejsa Lotte.

  som alid har det været rigtig sjovt at læse om dine meriter, bare en skam at ingen lige fik taget en videofilm af c
  hokoladearbejdet.
  K.h. din mor

  SvarSlet