fredag den 10. november 2017

Mogens Burger

Ham med de blå har lavet mad, ikke at han ikke gør det ofte, men denne skal altså gemmes.

500 gr hakket oksekød
en halv bacon i tern (der er to pakker i den fra Rema 100 - brug den ene)
1 fed hvidløg

Steg bacontern på panden, når de er stegt, bland dem og et fed most hvidløg i farsen.
Form dem til flade burgerbøffer og steg dem på panden i fedtstoffet fra bacon'en.
Når de er næsten færdige, riv lidt ost på hver bøf og læg låg på panden, så osten smelter.

Dressingen består af:

En halv kop Cremefraiche dressing med purløg
To fed hvidløg

Mos hvidløg ned i dressingen og rør godt rundt
Lad trække i køleskabet

Rist burgerbollerne i ovnen til de er varme.
Smør lidt dressing på den nederste bolle-del. Skær tomater i skiver og læg dem på dressingen.
Derpå bøffen, læg en tsk grøn pesto ovenpå bøffen og derpå lidt mere dressing.
læg en skive tomat mere på og så til sidst topbollen.

Serveres evt med kartoffelbåde med foretrukken dressing / sovs

Ingen kommentarer:

Send en kommentar