tirsdag den 27. september 2011

Motorik-mongol

I sommer havde jeg fødselsdag og i den forbindelse fik jeg et gavekort af  min søde veninde Dianna, hun ville bruge tid på at lære mig at hækle
Hun er nok et af de modigste mennesker jeg kender!! :O)

Jeg er TOTALT motorikmongol med en hæklenål!!

Hun kom på visit i lørdags, men det formål at jeg skulle kunne hækle inden hun tog hjem igen.. Hun måtte ændre opfattelse..

Bare det, at holde rigtig på sådan en tingest!! Arhmen altså!! Jeg var fuldstændig forkrampet i nakke og skuldre!! Mine fingre var helt hvide af, at holde krampagtigt på den, til stor morskab for læreren. :O)

Vi fik da hæklet et par rækker og jeg har leget lidt med det siden.. men det går altså hurtigst når jeg holder hæklenålen som var den en strikkepind.. Så er det lige før, at hastigheden begynder at ligne noget jeg kan bruge!! Her taler vi altså om en enkelt slags maske... Det der, med stangasker, fastmasker osv... Der er jeg SLET ikke kommet til endnu!!

Måske jeg lærer det engang??

3 kommentarer:

 1. Jeg forsøgte mig med hækling sidste vinter - det gik nogenlunde, men tabte alligevel hurtigt interessen.. Måske man skulle prøve igen? Kan dog ikke forskellen på de forskellige masker. Lærte meget via google - der er mange der lægger vejledninger ind - sammen med video.
  Jeg hæklede de der små firkanter. Kender du dem?

  SvarSlet
 2. Ja dem kender jeg godt. Har dog lige fået et par stikke opgaver ind af bagdøren, så dem kaster jeg mig over, for det meste, :O) Det kan jeg jo finde ud af.
  Men det andet har jeg ikke helt opgivet endnu, har en plan om at(engang)hækle små dyr til de babyer der er undervejs rundt omkring..
  Måske jeg skulle kigge på nettet? Hmm..
  Tak for tippet!! :O)

  SvarSlet