mandag den 3. oktober 2011

Endnu flere sokker

Der er gået "inflation" i mine hjemmestrikkede sokker..
Udover alle de sokker jeg har strikket til mig selv og til julegaver (måske), så er der i løbet af den sidste tid blevet strikket et par til overboen, som lider meget af blærebetændelse, jeg håber varme sokker kan afhjælpe det!

Samtidig har jeg en kollega, der desværre ikke selv kan strikke mere, grundet dårlige håndled, som havde hørt mig snakke om mine halsrør-
Om jeg ville strikke sådan et til hende?

Selvfølgelig vil jeg det. Hun og jeg hentede garn i sidste uge og hun vælger det samme garn, som jeg selv har brugt til et halsrør. Så det bliver leveret dagen efter.. Til hendes meget store overraskelse.

Lørdag morgen tog jeg ud til en af mine venner, han havde lovet at kigge på min udstødning, som fik bilen til at sige "put-put-put-put".
Jeg ville ikke have det mindste imod at køre i en bil der lyder som en VW Bobbel, hvis altså det ER en VW Bobbel!! Det virker bare temmelig kikset, når man kører Corolla.... :O)

Han starter ud med at kigge på den og jeg sætter mig på en stol i solen og starter på det næste par sokker. Den første bliver færdig søndag morgen og nr to bliver påbegyndt.
Den er så lige blevet færdig og nu tror jeg at jeg har strikket nok for nogen dage.. Har flere ting jeg gerne vil lave også.
Men fine, det er de da!


På mit toilet, (jeg bor i en lejlighed med separat toilet og bad) har jeg i mange år haft et par saltdej-figurer hængende, som jeg har lavet sammen med ungerne engang.
Sådan nogen har en levetid og i går morges, da jeg sad der på tronen, var damen faldet ned... Øv.. Hendes næse er blevet helt dej-agtig.. Og hendes tykke mave er underlig at røre ved.. Sådan lidt ligesom min egen.. Blød og ikke særlig spændende..Viking-bamsen har det lige sådan.. det er vist på tide at få lavet noget nyt..

Måske jeg kan lokke ungerne til at hjælpe med at lave noget nyt pynt til Potten??

3 kommentarer:

 1. Hej Lotte..
  Dine strikkede sokker er vel nok fine, sådan noget kan jeg slet ikke :-(
  Dine figure er også søde, bare trist at de er blevet "lidt bløde i maven".
  Knus Irene

  SvarSlet
 2. Søde Irene, så kan du noget med kager, som jeg slet ikke har motorik til!! Jeg er dybt misundelig!
  Saltdej har en levetid og det er måske godt nok at man bliver tvunget til at hænge noget nyt op :O)

  SvarSlet
 3. Kære Lotte, jeg er nu sikker på at du nemt kan finde ud af at lave kage-pynt, når du kan lave sådan fine og sjove figure i trylledej :-)
  Jeg kan ikke engang læse/forstå en strikke opskrift :-(
  Og det ville ellers være meget sundere end at lave kager og pynt ....
  Knus Irene

  SvarSlet