lørdag den 11. juni 2011

Personaledag

Min arbejdsplads, som så mange andre arbejdspladser rundt omkring, holder en gang om året, en personaledag.
Også i år og ligesom sidste år, var vejret ikke rigtig med os. Dagen forinden, lovede meteorologerne skybrud og meget regn hele natten.. Hmm..

Dagen startede også med regn og blæst. Svært at varme op til en idrætsdag, med en paraply i hånden og gummistøvler på fødderne.. Men jeg skulle spille "Kongespil" (aka: kubb eller vikingespil) og Petanque, så opvarmningen var ikke helt så vigtig for mit vedkommende. :O)

Den blå himmel og solen kom heldigvis frem i løbet af formiddagen, efterfulgt at en kold og meget irriterende blæst. Sådan et idrætsanlæg er jo i bund og grund bare en meget stor FLAD græsplæne hvor vinden rigtig kan få fat. Så det var en småkold omgang.

Men vi havde en sjov dag og et af indslagene var lagkagekast. Afdelingslederne skulle kaste lagkager i hovedet på hinanden. Mon arrangørerne ikke rigtig turde at vi andre skulle?? :O)

Det var meget underholdende!

Problemet med sådan en plade som de står bagved opstår, hvis "ofrene" ikke er lige høje.. Og det er vore ledere ikke!! Så må man tage det forhåndenværende-søms-princip i brug


 De prøvede først med en urtepotte, men hendes fødder var for store.. :O)

En fin dag med søde mennesker og mange grin

Ingen kommentarer:

Send en kommentar