onsdag den 16. november 2011

Du milde himmel!!

Jeg er KEDELIG!!!

Kedelig - som en snedrive der ligger lige ved siden af vejen og er blevet sort og ikke særlig sne-agtig i overfladen..

Kedelig - som en opvask der har stået et par dage (for længe) på køkkenbordet, fordi ingen gad at fjerne den.. Og når man så endelig tager sig sammen, så skal alting stå i blød i flere timer.. Hvorefter man så endnu engang skal arbejde på, at få rumpetten løftet fra sofaen..

Kedelig - som den 8. dag i træk hvor det regner i lårtykke stråler og blæser en hel pelikan udenfor og man er ved at få spat af at være indendøre..

Nu er det 4. dag jeg er herhjemme.. Ondt i ører og halsen.. Jeg kan ikke ret meget, når jeg har hovedpine (hvilket jeg har meget tit) men jeg kan INTET når jeg har ondt i ørerne!!!
Ringede til søsteren i går, blot for at sige noget højt.. til et andet menneske.. og få et svar, kattene er der ikke så meget svar i..

Nu har jeg haft masser af tid til at tænke.. Der er måske nok en grund til, at jeg stadig er single.. For SÅ kedelig som jeg er, det, er der ingen der gider, i længere tid..

Hvis man nu skal finde noget positivt og det skal man jo helst, så har kattene nydt at jeg har været hjemme. De har nærmest kæmpet om at ligge i "smørhullet" bag mine ben, når jeg har ligget og feset husleje af i sofaen..
Jeg må afsted på arbejde i morgen, ellers bliver jeg tosset!!!

4 kommentarer:

 1. Åh så kedelig er du altså heller ikke.

  Jeg nyder da dit selskab.

  God bedring til dig søde.

  Kan da i hvert fald sige at det ikke er mig som har smittet dig.

  Knus Di

  SvarSlet
 2. Kedelig det er du i hvert fald ikke, men hvorfor får moaren ikke besked, når ungen er syg? Det mødrene ophav får altid sidst noget at vide.Fy, fy skamme og god bedring.
  Kærlig hilsen fra din skrappe mor.

  SvarSlet
 3. Godt Lone, bare skæld hende ud...., jeg vidste heller ikke hun var syg, før jeg læste det her.

  Knus til mor Lone og datter Lotte.
  fra Di

  SvarSlet
 4. hihi UNDSKYLD MOAR!!! Jeg skal nok give besked en anden gang.. Måske... hvis jeg lige føler for det..
  Det værste i hele verden er, at snakke med sin mor når man er syg.. 15 sekunder i telefonen og vupti er jeg 7 år igen, uden fortænder og med plaster på knæene.. Tudbrølende... :O)
  Jeg er i sving igen, med lidt manglende hørelse i højre øre..
  Tak for de pæne ord.. eller noget...
  :O)

  SvarSlet