fredag den 1. april 2011

Snøft

Mine piger kom forbi her i eftermiddag, for at bage cheesecake til deres fødselsdag, som fejres på søndag. Jeg lægger hus til, da jeg har stole nok til alle gæsterne. :O)
Dette har været aftalt hele ugen og jeg har set frem til at se deres eksapader i køkkenet, det der med at bage, det plejer mor at gøre, men denne gang skulle de selv have lov. Man bliver jo "rigtig" voksen når man fylder 21, siges det.. Hmm... Så er jeg nok ikke fyldt 21 endnu.. :O)

Jeg have puttet mig i sofaen da jeg kom hjem fra arbejde, bare lige en halv time, så der lå jeg, da afkommet ankom. "Mor, gem dig lige under tæppet, til jeg siger du må komme ud" Så jeg gemte mig under tæppet, mens jeg følte mig temmelig undelig tilpas. Hvad havde de gang i??

De rumsterede meget rundt i stuen, med fnis og pjank. Efter en stund, som føltes MEGET lang, fik jeg lov til at komme ud igen.

På mit skrivebord stod der den lækreste kurv, med alt lige fra kaffe, cacao, the, rosiner, chokolade, lakrids, makeup-fjerner, øjenskygge (som jeg havde bedt dem købe, når de nu skulle ned i byen alligevel), en hårkur, tre ruller Mariekiks, Bailey, Nutella osv..

"Som tak for hjælpen med bilen, tøjvask, SKAT og alt det andet, du hjælper os med!"

Noget at sige til, at vandstanden steg i bedstemors glasøje??

Det er ligesom fødselsdag og jeg fylder først til sommer.. Jeg har bare VERDENS BEDSTE PIGER!!! :O)

2 kommentarer:

  1. Nej hvor sødt. Ja, du har verdens bedste piger. Godt de sætter stor pris på deres mor...

    God søndag/fødselsdagsfest fra Lone Margrethe

    SvarSlet
  2. Hvor fantastisk at blive værdsat!!

    SvarSlet