mandag den 4. juli 2011

Flytte-ind-fest

På lørdag frejer min svoger og hans søster at de har, efter faderens død, overtaget ders barndomshjem. I den forbindelse, har min del af famlien slået os sammen og købt en grill til dem.
Dette har naturligvis været en hemmelighed indtil jeg talte med min søster. Han skulle jo nødig gå ud og købe en grill selv.

Min søster gav ham strenge ordrer til at spørge hende, inden han købte noget af større karakter. I fredags endte det så med at hans søster ville have købt en grill, da planen er, at vi skal grille på lørdag..

Hmm Så er hemmeligheden ligesom ikke så hemmelig mere....
I går kørte jeg ud for at samle den, så de ikke skal tænke på det på lørdag. Med håndværkere i huset og en forestående flytning, så er der vist nok i hans hovede, selvom han holder ferie.

Det er ikke så nemt at pakke sådan et skrummel ind... :O)


Nu skal det bare blive godt vejr på lørdag

2 kommentarer:

 1. Godaften til dig!
  Den er da fint indpakket - grillen! God gave i øvrigt :)
  Dit billede foroven...Vejle Havn?? Synes det ligner, har boet i Vejle, men er nu rykket 20 min kørsel væk.
  Nat nat.

  SvarSlet
 2. Jeps billedet er fra Vejle Havn, Jeg faldt over det på alarm112.dk engang for flere år siden og jeg synes det er hamrende flot. Det var brugt som dokumentation for, at vandstanden i fjorden var forhøjet, helt op under kajkanten.

  Jeg er vokset op 20 min kørsel fra Vejle (i retning mod Esbjerg) og selvom jeg har boet i Silkeborg en årrække, så er jeg "vendt hjem" igen.

  SvarSlet