mandag den 11. juli 2011

Update

Baggården som den ser ud nu


Blomsterne springer ud og tomaterne er så småt ved at få gule kinder. Det varer ikke længe før de bliver røde. Herligt!

Tidligere omtalte flytte-ind-fest er overstået og det var, ganske som ventet, en rigtig fin fest! Grillen blev flittigt brugt, selvom vi var nødt til at flytte den ind i carporten. Vejrguderne valgte at åbne for sluserne omkring kl 16 og de løb ikke tør for vand før ved 22 tiden.
For mange år siden købte jeg en sovepose til hver af ungerne i forbindelse med en skoleudflugt. De har det med varme, så soveposerne er ikke af den bedste og i særdeleshed, varmeste kvalitet. Jeg har brugt dem, når jeg skulle noget, hvor jeg ikke kunne have min dobbeltdyne med, sådan en fætter fylder temmelig meget hvis man skal med toget. Men jeg har aldrig kunnet holde varmen i sådan et krops-kondom, heller ikke selvom jeg skulle sove indendørs.
Ungerne er flyttet hjemmefra nu og ville ikke have soveposerne med, så jeg har bare haft dem liggende.
Jeg tog så en beslutning om, at prøve noget, som jeg ikke var sikker på kunne lade sig gøre. Jeg ville sy soveposerne sammen, så der er to poser i en.
Det var nu en anelse bøvlet, men det lykkedes og nu har jeg så en meget tykkere sovepose, som fik sin ilddåb i weekenden.

Min søster bad mig lige huske soveposen, så jeg smed den i bilen, sådan bare for en sikkerheds skyld. Det er sket før, at bilen har lavet "pjat-røv" med mig og ikke vil køre hjem :O)
Jeg sov i min svogers store bil, som jeg fik lov til at låne. Alle værelser var fyldt op, med liggende gæster, da hans familie kommer, både fra hovedstaden og fra Afrika. Bilen er så stor, at man sagtens kan ligge i den (det er en gammel ambulance)
Og jeg havde varme tæer hele natten!! Herligt!!
Nu skal den så bare prøves af i telt. Jeg havde det godt nok med i lørdags, men det havde regnet så meget at
jeg ikke havde lyst til at slå det op.
Krydser fingre for at jeg ikke længere behøver at have tæpper med, når september bringer diverse arrangementer, hvor bilen garanteret laver pjat-røv med mig!! :O)

1 kommentar: