søndag den 29. maj 2011

Den hyggeligste aften

I slutningen af april havde min overbo proklameret, at vi skulle grille ude i gården 28/5. Fint nok, det gør vi da selvfølgelig. :O)
Vejret var så absolut ikke med os, men hans kammerat have da lige en pavillion med, den blev slået op og grillen stod i tørvejr. En nabo fra ejendommen ved siden af, lånte os en side til sådan en pavillion, så vi havde lidt læ.
Vi valgte altså at spise indendørs..

Jeg gik ned til mig selv omkring 23 tiden, en anelse beruset, meget træt og MEGET  forædt!! Pyha sådan noget grillmad, det smager jo godt! Alt for godt.
Resten af selskabet ville ned i byen, men Good-Old-Gammelnok her, ville hellere i min seng.

Vågnede ved 8 tiden og stod op til et meget stille hus. Nå, de sover nok endnu. Jeg hørte dem ikke komme hjem, så det må have været sent.

9.15 ser jeg kammeraten sidde udenfor på trappen og se lidt fortabt ud.
Åbner vinduet og spørger om han skal lukkes ind i opgangen. "Næh, ikke lige nu. Men hvis du laver kaffe, så har jeg rundstykker med!"
Kaffen blev sat over, han pillede pavillionen ned og så sad vi over rundstykker og kaffe, et par timer.

Det er bare så hyggeligt med sådanne ikke-planlagte stunder!!
Resten af dagen er blevet brugt ved symaskinen, et par bukser til søsteren min, er næsten færdige. Nu mangler blot at hun kommer og prøver dem, så de kommer til at  passe hende nøjagtigt!

Se lige et lækkert skind jeg har fået af mine børn, de har ikke brug for det alligevel.. Mon jeg nogensinde kommer væk fra computeren???


Alt i alt en herlig søndag!! :O)
Håber du har haft en lige så god en af slagsen!

1 kommentar:

  1. Har først lige set din blog nu - bed mærker i den, da jeg kan se du også bor i Vejle som mig :-)

    VH Nina

    SvarSlet