søndag den 1. maj 2011

Så er ferien slut

Den første ferie siden jul lakker mod enden..
De sidste dage af ferieåret 2010-2011 er brugt, men heldigvis godt brugt!!
Nu starter det nye ferieår, med masser af gode oplevelser, men alle de andre dage, hvor der ikke står ferie på kalenderen, bliver også gode!
Kom maj du søde milde.... :O) Med masser af forårsvejr og solskin, be'om!

Ferien har været produktiv og afslappende..

Har fået syet barselskanin, en soltop, har lært den ene datter at sy en mulepose til deres indkøb, hun har måtte konstatere hvor mange penge de egentlig bruger på plastikposer!!

Påskefrokost hos mor, føsda hos niecen, grillhygge hos søsteren, besøg af den anden søster, været sammen med en af de bedste veninder, (to dage i træk!) hygge med begge unger, været i IKEA, første gang med søsteren, anden gang med verdens bedste Di, hun var så letsindig at lægge bil til døtrenes indkøb af høje reoler.. jo jeg har haft en dejlig ferie!!

Cypresser, indkøbt i IKEA, helt helt lysegrønne, så de ser kunstige ud og et lille blik ud i min "have" AKA Baggården

I dag står den på tøjvask, og boren huller i ungernes væg, så den høje reol kan skrues fast i væggen og ikke vælter.. :O) Det er ellers en af de ganske få ting, jeg IKKE vil lære.
Jeg kan de fleste ting selv, men at bakke med en trailer og bore huller i væggen... Det er noget jeg ikke er god til.. Det må drengene gøre..
Desværre er der ikke en dreng at tage fat i, så må man jo selv bore i væggen.. hmm.. Spændende!! Eller noget..

Datterens værelse, nu udstyret med sengetæppe og puder fra IKEA, der mangler lige to sølvfarvede pøller, stoffet er indkøbt men mangler lige lidt arbejde. :O)
Ahh søndag inden arbejdet begynder igen... den er bare alt for kort...

1 kommentar:

 1. Hej søde
  Det gik jo nemt og smertefrit at lægge bil til jeres indkøb.
  Superhyggelig dag, hvor jeg fik en lækker frokost, en dejlig ægge- og rejemad, og vi fik oset godt og grundigt i Ikea, og også købt "lidt" med hjem.....
  Tak for en dejlig dag i selskab med dig og dine skønne tøser.
  Knus Di

  SvarSlet