lørdag den 14. maj 2011

Modificeret taske

Jeg har tidligere syet en rygsæk, som jeg har været meget glad for. Nu har jeg jo så syet en ny og den første blev lagt i skuffen. Det viser sig så til, at min storesøster gerne vil "arve" den og vi blev enige om at jeg lige ville modificere den lidt først. Der manglede noget pladevat i sidestykkerne og gjorde taske noget slatten i det. Det har jeg fået gjort i dag og tasken er klar til at flytte hjemmefra. Håber hun bliver glad for den :O)Det hjalp i hvert fald, at den blev stivet (stevet.. øhh...stavet, nej..øhh...hmm... tænke tænke.. blev pladevattet !!) lidt af!!  hihi

5 kommentarer:

 1. Hej, har du selv tegnet mønsteret til tasken, eller kan du fortælle hvor du har det kan købes?

  SvarSlet
 2. Det er selvtegnet. Meget enkelt. Et stykke papir foldes på langs, den øverste kan klippes af i en bue fra fold-siden, vupti: for- og bagstykke.
  Side stykket bestemmer man jo selv hvor bredt skal være. Lynlåsen sys imellem forstykkets øverste kant og stykket. Man kan jo vælge at sy den i, midt i overstykket.
  Jeg har beklædt en stykke emballagepap med samme stof til at lægge i bunden for at den bliver lidt fast. Er det ren volapyk? Så send mig din mailadresse, så skal jeg sende dig en mere udførlig vejledning :O)
  Lotte

  SvarSlet
 3. sallingboe@teliamail.dk selvfølgelig skal du jo have en mailadresse til mig... dohh Lotte .. ;O)

  SvarSlet
 4. Jeg er superglad for tasken og stolt af min kreative søster. :-)

  SvarSlet
 5. Altså vil nu ikke være anonym - prøver lige igen. Kh søs

  SvarSlet