lørdag den 28. maj 2011

Vinke vinke

Der er Jelling Musikfestival i denne weekend og i den forbindelse har jeg en masse trafik lige forbi mine vinduer (måske fordi jeg bor på Jellingvej?) :O)
Udover en masse turistbusser fyldt med mennesker, med gummistøvler, regnfrakker og paraplyer, så er der selvfølgelig også de sædvanlige rutebiler til og fra Givskud og Jelling.
En af deres chauffører kører meget ofte i weekenderne og da jeg tit sidder ved computeren lige ved vinduet, i weekenderne (og til hverdag selvfølgelig) så ser jeg ham tit.

En dag i vinter stod jeg og pudsede vinduerne indenfor, i det bussen kørte forbi. Han smilede og vi vinkede til hinanden. Herligt med et menneske der gør noget ud over det sædvanlige. Man hører så tit om sure chauffører. Men ikke ham her.

Det er ellers længe siden jeg har set ham sidst, men i sidste weekend, holdt der  pludselig en bus stille udenfor mine vinduer.. Og der holdt bussen, bare for at han lige kunne vinke!! Jamen er det ikke herligt??

Vi kender ikke hinanden og jeg ville ikke kunne genkende ham hvis jeg møder ham nede i byen ( så har han jo ikke bus på) Men det gør mig glad at nogen mennesker gider gøre noget lige ud over det sædvanlige.

Han har stoppet bussen igen i dag, bare for at vinke.

Man bliver jo helt glad i maven!! :O)

4 kommentarer:

 1. Uha pas nu på, at der en dag ikke holder en bus i garagen.... hi hi...

  SvarSlet
 2. Hej Lotte. Har netop læst hele din side her og det er jo herligt at læse. Det har jeg hygget mig meget med. Du er så dejlig positiv.
  Kærlig hilsen moar.
  (ved ikke om jeg kan få det her sendt videre)

  SvarSlet
 3. Det ku jeg sørme. Jeg skulle bare være anonym. Havde ellers skrevet både navn og mail-adresse, men det duede ikke.
  (prøver igen)

  SvarSlet
 4. Hej min moar, du burde få dig din egen blog, der er så meget inspiration at hente for en "strik" som dig!!
  Og du har mange spændende ting på pindende, som kunne være inspiration for andre!! :O)
  Knus fra den mellemste

  SvarSlet