søndag den 28. januar 2018

One pot pasta

One pot pasta med kylling og bacon.
2-3 pers.
ca 225 gr pasta – spaghetti, penne, skruer eller lignende
150-200 gr tilberedt (stegt eller kogt) kylling – skåret i mundrette tern
1-2 fed hvidløg, presset
3-4 dl hønse- eller grønsagsbouillon
1½ dl fløde – madlavnings- eller piskefløde
100 gr revet ost
1 pk. bacon i tern
friskhakket persille til pynt
salt og peber
Kom pasta, kylling i tern, presset hvidløg, bouillon, fløde og revet ost i en gryde, læg låg på og bring gryden i kog. Lad gryden snurre i 10-12 minutter, eller indtil pastaen er tilberedt og saucen tyk og cremet. Rør i gryden et par gange undervejs, så det ikke brænder fast i bunden – ønskes ekstra sauce, så tilsæt mere væde i form af bouillon eller bare lidt vand/mælk.
Imens steges bacon brunt og sprødt på en stegepande og afdryppes på et stykke køkkenrulle. Smag pastaen til med salt og peber og vend bacontern i retten. Hold evt. lidt bacon tilbage og drys det på toppen ved serveringen sammen med friskhakket persille.
    Kog pastaen 10 minutter inden det ryger i gruden 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar