mandag den 29. januar 2018

Pølsemix med sesam

Bagenørdens pølsemix med sesam og paprika (4 pers.):

Du skal bruge:
2 ½-3 kg kartofler
1 kg gulerødder
5-600 gram pølser (gerne store frankfurtere)
½-1 dl. olie
2 spsk. paprika
Salt.
1½-2 dl. sesamfrø

 Sådan laver du pølsemix med gulerødder, sesam og paprika:

  • Tænd ovnen på 200 grader varmluft.
  • Skræl kartofler og gulerødder og skær i tern.
  • Skær pølserne i skiver og vend med kartoflerne.
  • Drys med paprika, salt og sesam og vend med olie.
  • Brug gerne dit allerbedste aluminiumsfad så kartoflerne også kan blive sprøde under bunden.
  • Steg pølsemix’en 1-1½ time ved 200 grader varmluft. Rør rundt i kartoffelfadet ca. hver halve time.
  • Servér med ketchup eller endnu bedre: carryketchup eller aioli.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar